Curs Masaj cu Saculeti Aromatici – Herbal Balls Oradea, cunoscut sub denumirea de masaj Luk Pra Kob, utilizeaza un amestec armonios de ingrediente atent selectate pentru proprietatile lor si in concordanta cu cerintele cosmetice. Masajul traditional tailandez este reinterpretat pe baza unui amestec de ierburi aromate, pe principiile fitoterapiei. Masajul este cea mai buna modalitate de a beneficia de proprietatile uleiurilor esentiale, care stimuleaza simturile si relaxeaza corpul.

Curs Masaj cu Saculeti Aromatici – Herbal Balls Oradea

________________________

 • Tip curs: Perfectionare
 • Durata: 1 zi x 8 ore
 • Pret: 700  (achitabili in 1 rata x 700 lei)
 • Incluse in pretul cursului: materialele consumabile, ustensilele de lucru si suportul de curs
 • Diploma de participare eliberata de Metropolitan Academy
 • Locatie desfasurare: Oradea
 • Serie in curs de completare. Locuri limitate!

DESCRIERE

  Masajul traditional tailandez este reinterpretat pe baza unui amestec de ierburi aromate, pe principiile fitoterapiei.
  Dupa ce se impacheteaza ierburile presate la rece in comprese de bumbac, saculetii se pun in baie de aburi pentru a fi extrase uleiurile aromatice din plantele medicinale si principiile active la aplicarea acestora pe piele. Acest tratament are efecte relaxante puternice pentru corp si minte, lasand pielea hidratata si matasoasa.
  Masajul se realizeaza cu ajutorul a patru saculeti fierbinti care se folosesc alternativ, in perechi. Efectul terapeutic este potentat prin combinarea plantelor, caldurii si masajului. Saculetii incalziti in cadrul masajului au rolul de a imbunatati circulatia sanguina si limfatica la nivelul muschilor si articulatiilor.
  Pe toata durata acestui ritual pielea va fi scaldata in uleiuri esentiale din plante cu scopul final de a aduce mintea si corpul in armonia unui rasfat relaxant. La nivel mental acest masaj induce starea de echilibru si are un efect sedativ. La nivel fizic reprezinta un tratament revigorant, recomandat in special persoanelor care acuza o stare de oboseala cronica, stimuleaza fluxul circulator si imbunatateste metabolismul celular.
  Masajul confera elasticitate si luminozitate pielii prin efectul sau hidratant si anti-imbatranire. De asemenea, amelioreaza durerile reumatice prin alternanta saculetilor fierbinti cu efectele vindecatoare ale ierburilor aplicate prin manevre de masaj specifice.

Pentru a face primul pas spre inscriere, folositi cu incredere una din optiunile de mai sus sau consultati pagina noastra de Contact